راهنمای ثبت نام سومین همایش ملی اختلالات عصبی عضلانی اسکلتی

• - ثبت نام در همایش تنها به صورت الکترونیکی انجام می پذیرد.
  •
  • - هزینه ثبت نام جهت شرکت در همایش تا تاریخ 08/22/ 97 مبلغ  000/000/ 1ریال می باشد که در صورت عدم ثبت نام تا تاریخ تعیین شده مبلغ ثبت نام - 000/000/ 12ریال می باشد.
  •
  • - ثبت نام برای ارائه دهندگان مقاله به صورت سخنرانی رایگان می باشد.
  •
  • - خدمات ارائه شده به ثبت‌نام کنندگان شامل: پذیرایی، کتابچه خلاصه مقالات، ارائه بسته همایش و گواهی حضور در همایش خواهد بود. لازم به ذکر است که برگزار کنندگان همایش مسئولیتی در خصوص اسکان نداشته و اسکان به عهده شرکت کننده می باشد.
  •
  • - علاقمندان جهت کسب امتیاز بازآموزی، برای استفاده از امتیاز بازآموزی، باید در سامانه یکپارچه آموزش مداوم جامعه پزشکی (دانشگاه مربوطه) ثبت نام نمایند. لازم به یادآوری است که هزینه بازآموزی جدا از هزینه ثبت نام می باشد.
  •
  • - شرکت کنندگان در همایش باید مبالغ مربوط به ثبت نام را به حساب شماره 2178455012008 نزد بانک ملی به نام درآمد دانشگاه علوم پزشکی بابل واریز نموده و تصویر مستندات پرداخت را ارسال نمایند.
  •

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

1- فرم ثبت نام

2- تصویر فیش واریزی

• - خواهشمند است فرم ثبت نام را با دقت تكميل و به همراه تصویر فيش یا رسید خودپرداز به آدرس پست الکترونیکی همایش به نشانی  mirbabol@gmail.com  ارسال نمایید.
  •
  • - لطفاً نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراه خود را بر روی فیش درج نمائید.
  •
  • - بعد از ثبت نام تائیدیه آن به نشانی پست الکترونیکی شما ارسال می شود. در صورت بروز هر گونه سوال و ابهام می­­توانید از طریق ایمیل mirbabol@gmail.com   و یا شماره تماس 32190557-011 با دبیرخانه همایش تماس حاصل نمائید.

دانلود فرم ثبت نام